INTRODUCTIE

Tools for Change ontwikkelt en implementeert innovatieve en laagdrempelige tools, specifiek voor toepassing in de wereld van online leren en ontwikkelen. Wij koppelen techniek aan inhoud en vorm aan functie. Wij zijn flexibel, werken snel, leveren maatwerk en garanderen vakmanschap. Effectieve en efficiënte samenwerking staat bij ons voorop.
ONZE VISIE

ONZE VISIE

Voor Tools for Change zijn er geen grenzen aan wat er in een digitale leeromgeving allemaal mogelijk is. Of het nu een vaag plan, een wild idee of een onscherp vergezicht is, wij zien het als onze opgave om uw droom of wens werkelijkheid te maken. Tools for Change ontwikkelt een oplossing, die voor alle gebruikers op ieder niveau werkbaar is, op elk gewenst moment kan worden aangepast aan actuele ontwikkelingen of behoeftes en maximaal schaalbaar is.
HOE WIJ WERKEN

HOE WIJ WERKEN

Tools for Change werkt in multidisciplinaire teams van hoogopgeleide mensen, met oog voor design en hart voor techniek. Alles wat we doen gebeurt in nauwe samenspraak met de klant. Er is geen sprake van een opdrachtgever-opdrachtnemer relatie maar juist van een partnership, waarin langs de weg van incremental prototyping het gewenste resultaat wordt bereikt. Van proof of concept tot tweaking van het eindproduct: alle stadia in de ontwikkeling doorlopen we met elkaar. Hoewel: van een eindproduct is geen sprake. Stilstaande techniek is dode techniek, dus wij ontwikkelen altijd door.
STAP 1

STAP 1

Ontwikkeling digitale leeromgeving
Tools for Change ontwikkelt samen met u een digitale omgeving waarin uw leermiddelen optimaal kunnen worden ingezet. Ons team van experts op het gebied van onderwijs en technologie is toegewijd aan het leveren van een digitale omgeving die uw leermiddelen op de meest optimale manier inzet en uw studenten een hoogwaardige leerervaring biedt.
STAP 2

STAP 2

Bouw leermanagementsysteem op maat
Tools for Change bouwt een leermanagementsysteem (LMS), dat naadloos aansluit bij uw onderwijsbehoeften. Wij zorgen ervoor dat uw leermiddelen optimaal worden geïmplementeerd en uw studenten een boeiende en effectieve leerervaring hebben.
STAP 3

STAP 3

Inrichten online leeromgeving
Nadat het LMS is ingericht, creëert Tools for Change de online omgeving, waarin u uw cursisten toegang kunt geven tot uw leermiddelen. Wij streven ernaar om gebruiksvriendelijke en aanpasbare platforms te bouwen die uw leerervaring kunnen verbeteren en uw onderwijsresultaten kunnen optimaliseren.
STAP 4

STAP 4

Beheer en onderhoud
Tools for Change voorziet uw back office medewerkers van uiteenlopende instrumenten om uw cursistenbestand te beheren en met uw studenten in contact te blijven. Planning, mailing, in- en uitschrijven, maar ook contentbeheer. Ons LMS maakt het mogelijk.