Peter heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vak, waarvan ruim 25 jaar als medeoprichter en directeur van Creapolis Media.
Hij heeft onder andere e-learning projecten gerealiseerd in opdracht van de ministerie van Buitenlandse Zaken, Binnenlandse Zaken (VROM) en Justitie, de provincies Utrecht en Noord Holland, gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Arnhem, ABN AMRO, COA en IND, KLM, UWV, AEDES, vereniging van woningcorporaties, Landal GreenParks, Incluzio, de Vrije Universiteit Amsterdam en de Haagse Hogeschool.
Ook heeft hij bij tientallen ministeries, provincies, gemeenten en organisaties bijgedragen aan de ontwikkeling en het gebruik van 360 graden feedback-instrumenten.
Onder de vlag van Tools for Change werkt Peter op dit moment structureel samen met organisatieadviesbureaus als ARDIS, T-Wise en Dinsdag en trainingsbureaus als Radar Vertige en PWYP.

M: +31 (0)6 – 24 23 57 00 
T: +31 (0)85 06 05 06 7
peter@tools-for-change.nl 
Peter op LinkedIn
Eric Harms is werkzaam als project- en teammanager bij Tools for Change. Hij is sinds 1990 actief als journalist, (eind- en hoofd-) redacteur en tekstschrijver. Daarnaast bouwt en beheert hij websites en fungeert hij regelmatig als projectleider voor opdrachtgevers op overheidsniveau en uit het bedrijfsleven. Hij is oprichter en eigenaar van Harms Communicatie, een bureau dat zich sinds 1998 met name richt op de wereld van bouwen en wonen, commercieel en publiek vastgoed, ruimtelijke ordening, duurzaamheid, natuur en milieu en het openbaar bestuur.

M: +31 (0)6 – 51 25 69 31
T: +31 (0)85 06 05 06 7

eric@tools-for-change.nl
Eric op LinkedIn